Medarbetare

KBM Advokatbyrå är en ung byrå som grundades 2012. Vi har ett dynamiskt förhållningssätt till både uppdrag och klienter. Vi är kreativa, målfokuserade och sätter alltid klientens sak främst.

Klas Johansson
Advokat, partner

Klas arbetar inom byråns samtliga verksamhetsområden. Klas har en jur. kand. från Lunds universitet. Han har studerat nationalekonomi och företagsekonomi vid universiteten i Lund och Stockholm.

Efter tingsmeritering fortsatte han sin domarutbildning i Hovrätten för Västra Sverige. Därefter har Klas arbetat som advokat/partner på olika advokatbyråer innan han grundade KBM Advokatbyrå 2012.

Klas ägnar fritiden åt att springa (New York Maraton på meritlistan), utförsåkning och att träna på gym. Klas har dessutom en fäbless för bilar och italienska viner.

klas.johansson@kbmlaw.se

Anna Gunnarsson
Paralegal

Anna bistår i kontakten med klienter, granskning av avtal och skriver enklare rättsutredningar, förutom att hon sköter olika administrativa uppgifter på byrån. Anna har paralegalutbildning från NBI Nordic Business Institute i Malmö. Hon gjorde under utbildningen ett halvårs praktik på KBM advokatbyrå. Anna har kandidatexamen från Malmö Högskola, Idrottsvetenskapligt program. Hon har också drivit eget företag i hälsobranschen.

Anna är sportig och har gjort en svensk klassiker, tränar på gym och tävlingssimmar.

anna.gunnarsson@kbmlaw.se