KBM Advokatbyrå söker biträdande jurist till Malmö

Vilka är vi?
KBM Advokatbyrå är en mindre affärsjuridisk byrå med specialkompetens inom arbetsrätt, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal och kommersiella tvister. Du får gärna vara med och bredda vårt innehåll. Vi har absolut fokus på kvalitet och personligt engagemang; hos KBM Advokatbyrå är varje klient lika viktig och har självklar rätt att mötas med förståelse, förtroende och empati.

KBM Advokatbyrå har kontor på World Trade Center i Malmö, Helsingborg, Lund och Stockholm. Vi ställer höga krav på våra anställda men erbjuder arbetsvillkor som ger en god balans mellan yrkesroll och privatliv. Dessutom har vi roligt på jobbet, nästan jämt.

Vem är du?
Viktigast är förstås din utbildning och ditt driv. Vi ser gärna att du har notariemeritering och/eller någon erfarenhet från advokatbyrå sedan tidigare. Du är entusiastisk och hungrig och vill självklart vara med och utveckla byrån. Humor är aldrig fel det heller.

Du som söker en roll hos oss på KBM Advokatbyrå ser fram emot att arbeta på den lilla arbetsplatsen där det är högt i tak och där egna initiativ är en förutsättning för framgång.

Skicka din ansökan idag!
Om du misstänker att det är just dig vi behöver som förstärkning hoppas vi att du mailar ett personligt brev med ditt cv till KBM Advokatbyrå så snart du har möjlighet! Rubricera mejlet ”Rekrytering”.

Frågor? Välkommen att mejla eller ringa Anna Gunnarsson

KBM Advokatbyrå anna.gunnarsson@kbmlaw.se
0709-21 25 38
www.kbmlaw.se